AXN SCI FI

AXN SCI FI
AXN SCI FI излъчва онлайн на български език от 2006 г. Зрителите ще имат възможността да изследват нови граници на киберпространството, открития космос и всичко, което стои между тях. Доставен ви онлайн от AXN, международния канал за екшън и приключения на Sony Picture.
AXN Sci-Fi (чете се Ей Екс Ен Сай Фай) е европейски канал на Сони Пикчърс Ентретнейнмънт, излъчван 18 часа дневно, между 11:00 и 03:00. Каналът е достъпен онлайн в Полша, Унгария, Украйна, Русия, Румъния, Казахстан и България на Бум ТВ, Булсатком, Цифра Плюс, Цифрови Полсат, Диги ТВ, Доче, айНЕС, Макс ТВ и еН. AXN SCI FI Каналът е пуснат онлайн и в Чехия и Словакия през октомври 2007.AXN SCI FI Online

не може да се гледа онлайн от този сайт

AXN Crime OnlineAXN Crime Online TV

AXN Crime Online TV

AXN Crime Online е сателитна телевизия, създадена от Sony Pictures Entertainment. Програмата AXN Crime се излъчва Online и в България. AXN Crime излъчва Online 24 часа и предлага сериали, филми, анимация и реалити и спортни програми.
AXN Crime

не може да се гледа онлайн от този сайт

AXN OnlineAXN Online TV


AXN е сателитна телевизия, създадена от Sony Pictures Entertainment. Първото излъчване Online на AXN е на 21 септември 1997 година. Телевизията е гледана Online в Европа, Япония и други части от Азия и Латинска америка. Програмата се излъчва и в България. AXN излъчва Online 24 часа и предлага сериали, филми, анимация и реалити и спортни програми.

AXN

не може да се гледа онлайн от този сайт

Не може да гледате online TV програмите тук